Ola

Ola

Bosse

Bosse

Anders

Anders

Erfarenhet & kunnighet

Vi har många års erfarenhet av hustillverkning med timmer som material. Våra duktiga medarbetare har med utgångspunkt från kundens önskemål och dagens byggstandard ritat och uppfört timmerhus i många olika format. Allt från större boningshus i 6″-8″ fura, byggnader med avancerad knutning till mindre bastu- och visthus i gran. Vi har fått förtroendet att renovera gamla kulturmärkta timmerhus där det gamla hantverket är viktigt att bevara. kontaktperson: Bo Henriksson

Kvalitet & omtanke
Kvalitet och omtanke i varje detalj borgar för ett lyckat resultat. Allt ifrån syftet med byggnaden, offert och affärsupplägg till detaljer i konstruktion och utsmyckning är för oss viktiga delar. Vi vill föra en dialog med kunden under hela arbetet, från idé till färdig byggnad. Detta tar längre tid att uppföra än ett prefabricerat nyckelhus men ger en högre känsla av delaktighet och genuin kvalitet.

Flexibilitet
Omfattningen av vårt engagemang bestämmer Du som kund. Vi ritar, tar ut timmer, knutar och handbilar timret, märker upp, plockar ner och fraktar timret till kund, monterar och inreder. Det vill säga vi kan ta hand om hela produktionsprocessen eller delar av den. Vi kan stå till tjänst med konsultationstimmar och leverera inredningsdetaljer allt efter önskemål.

Vi värnar om miljön
Att bygga hus på gammalt traditionellt sätt av timmer är att värna om miljön. Vi använder bara material som naturen själv kan bryta ner och återanvända, till exempel lin som isoleringsmaterial mellan stockar och som drevning vid fönster och dörrar. Som isolering använder vi Warmcell lösull vilket är en cellulosaisolering av återvunnet tidningspapper.  Detta skapar också den bästa boendemiljön.

 

 

Kalender

juni 2024
m ti o to f l s
     
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930